lunes, 21 de octubre de 2013

5ª Tertúlia Salambó amb Rosa Regàs



Rosa Regàs
Feministes de Catalunya us recomana aquesta Tertúlia:
 
Informació publicada al bloc de l'Observatori Cultural de Gènere.


2013 està sent per ara un any bo per a les dones que practiquen l'ofici literari, ja que la collita de premis sembla generosa. Per posar dos exemples, la canadenca ALICE MUNRO ha rebut el Premi Nobel de Literatura (el premi institucional més ben remunerat), mentre han sigut guardonades amb el Premi Planeta (el premi comercial més ben remunerat de l'Estat Espanyol), i el seu finalista, també dues dones, CLARA SÁNCHEZ i ÁNGELES GONZÁLEZ SINDE. Un doblet femení que ja es va donar al 2001, quan el va rebre la catalana ROSA REGÀS (Barcelona, 1933) amb la novel·la La canción de Dorotea, qui justament aquest any ha rebut el Premi Biblioteca Breve per Música de cámara.
 

Rosa Regàs serà la convidada a la nostra propera Tertúlia Salambó, amb que inaugurem la temporada 2013/14. Ens parlarà de la seva incorporació tardana a la literatura com a autora, després d'haver estat editora i també traductora.


Serà el DIMECRES 30 d'OCTUBRE a les 19 hores, com sempre al Cafè Salambó (c/Torrijos 51; al costat dels Cinemes Verdi Park).


Es prega confirmació a la nostra adreça de correu: observatoricultural@gmail.com

 


Mª Àngels Cabré (directora de l’OCG)
Marta Figueras (delegada a Catalunya de CIMA)

No hay comentarios:

Publicar un comentario