jueves, 30 de enero de 2014

#TrendelaLibertad Barcelona-Madrid Comença El Reportatge... Vols participar?




Des de Feministes de Catalunya, compartim aquest comunicat realitzat per Dones en Xarxa convocant a totes les participants a concentrar-nos en l'Estació de tren de Sants a Barcelona per començar a rodar les primeres imatges del reportatge que realitzarà l'Associació CIMA dones cineastes .


Des de Barcelona sortim cap a Madrid a reivindicar el dret de les dones a decidir, a Madrid es concentren dones d’arreu d’Espanyad’Europa, la reacció a la contrareforma de Gallardón ja és universal.

Aquest és el PROGRAMA:

 

Hora i Lloc de concentració per començar  El REPORTATGE  a les 7:45 CONCENTRACIÓ davant el punt d’embarcament de l’AVE a l’Estació de Sants, de totes les qui van en el tren i de les qui volen afegir-se a manifestar-se. En aquest acte assistiran les càmeres de l’associació de dones cineastes (CIMA), que faran un reportatge de tot el moviment del Tren de la Llibertat d’abast estatal. (No oblideu el resguard de l’ingrés)

- 8:25 Sortida del tren
- 10:55 Arribada a Atocha
- 11:30 Punt de trobada de les catalanes que viatgem per tal de participar a la manifestació. El senyal d’identificació serà un paraigües violeta
- 12h- 14h Sortida d’Atocha on espera el Grup de Samba "Kontra Bloko" Sound Ansisistem Sortida de les delegacions des de l’estació d’Atocha acompanyades de la batucada cap al Congrés dels Diputats, amb parada al Passeig del Prado davant del Ministeri de Sanitat, Serveis Socials i Igualtats. Al Congrés es lliurarà el manifest ‘Perquè jo decideixo’
- 14h -19h Tindrà lloc a la seu de CCOO de Madrid al C / Lope de Vega, 38, on mantindrem una trobada d’aproximadament tres hores en què podràs participar com a organització o individualment. En aquest espai podrem descansar i intercanviar punts de vista personals i col•lectius.
- 20h Trobada davant l’embarcament de l’AVE a Atocha
- 20:30h Sortida de Madrid (Atocha)
- 23:40h Arribada a Barcelona Sants

No hay comentarios:

Publicar un comentario